FORUM - Sorular ve Cevaplar

Mesajları Oku

RECEP SANLI TURK


30.03.2017-00:01


ADANA


OKULUMUZDA DEVAMSIZLIK GÖNDERİMİNİ KULLANMAK İSTİYORUZ AYRICA ÖZÜRLÜ ÖZÜRSÜZ GÖNDEREBİLİYORMUYUZ..?

YÖNETİCİ

Sayın Hocam Toplusms Sistemimizde MEB bağlantısı olmadan kendi oluşturduğunuz gruplar ve kayıtlardan öğrencinizin sadece numarasını girerek tek tuşla devamsızlık bilgisini velisine bildirebilirsiniz, dilerseniz özürlü ve özürsüz devamsızlığınıda tek tuşla toplu halde velilere bildirebilirsiniz saygılarımla.

BERAT YILDIRIM


26.01.2016-22:21


MERSIN


Bir Yazılım için sitenin api kodları lazım siteye üyeliğim var yardımcı olursanız sevinirim

YÖNETİCİ

Sn.Berat Bey. Mevcut API Kodlarımız Sitemizde Mevcut Olup Gerekli Yardımlar icin iletişim Numaralarımızdan Ulaşabilirsiniz.

YUSUF GENC


04.05.2013-23:48


ADANA


gönderdiğim mesajı silmek istiyorum. bunu nasıl yapabilirim

YÖNETİCİ

GÖNDERDİGİNİZ MESAJLAR KAYIT ALTINA ALINARAK SİLİNEMEMEKTEDİR. GÖNDERİMLER YASAL KURALLAR İCERİSİNDE OLUP, GEREKTİGİNDE RESMİ KURUMLARIN İSTEMESİ HALİNDE ARSİV ALTINDA TUTULMAK ZORUNLULUGU VARDIR. SAYGILAR.

OZLEN AYTEKIN


15.04.2013-15:06


ISTANBUL


Merhaba, Gönderilen mesajlar karşı tarafta nasıl gözüküyor yani, gönderen örneğin OZLEN diye mi görür yoksa sizin bir sanal numaranız olarak mı gözükür? Sisteme bir isim tanımlayarak o isim ile gönderebiliyormuyuz?

YÖNETİCİ

İYİ GÜNLER.. FİRMA İSMİNİZLE MESAJ GÖNDEREBİLİRSİNİZ. GÖNDEREN KISMINDA FİRMANIZIN VEYA SİZİN KENDİ İSMİNİZ GÖRÜLEBİLİR AYRICA KENDİNİZE AİT BİR ŞİRKET NUMARASI VEYA TELEFON NUMARASI GÖRÜLÜR.

AHMET KURTOGLU


16.06.2012-22:40


HATAY


S.A firma ismim var KURTOGLU diye, ahmet kurtoglu olarak da gönderen kısmında cıkacak şekilde atabilirmiyim. ikisinide kullanabilirmiyim. iyi çalışmalar.

YÖNETİCİ

İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİZ. ORJİN OLARAK 11 KARAKTER BELİRLEYEBİLİRSİNİZ. HER İŞKİSİNİDE KULLANABİLİRİSİNİZ FİRMANIZA AİT GEREKLİ EVRAKLARI VE SÖZLEŞMELERİ İMZALADIKTAN SONRA KURTOGLU BAŞLIGINDA ATABİLİRİSİNİZ. AHMET KURTOGLU 13 KARAKTER OLDUGU İÇİN GÖNDEREMEZSİNİZ. KISALTMANIZ LAZIM VEYA KURTOGLU BAŞLIGINDA ATIP MESAJ İÇİNE İSMİNİZİ YAZABİLİRSİNİZ... SAYGILAR.

BAHAR GURBUZ


28.07.2011-14:43


ADANA


merhaba.sms programı ile ilgili sormam gereken şeyler var.

YÖNETİCİ

canlı destek hattından bilgi alabilrsiniz ya da burada sormuş olduğunuz sorulara cevap verebiliriz. destek@ciceksms.net veya destek@ciceksms.com adreslerinizi msn adresinize ekleyebilirsiniz.

LMEHMET


31.05.2011-14:56


ADANA


listede mükerrer kayıtlara tekrar yollama yapıyor mu

YÖNETİCİ

HAYIR. GRUPLAMALAR HALİNDE GÖNDERİM YAPARLEN VEYA TÜM ADRES LİSTESİNE GÖNDERİM YAPARKEN MÜKERRER NUMARALARI SÜZEREK TEK MESAJ GÖNDERMEKTEDİR.SAYGILAR

SAMI OLMEZ


14.01.2011-09:47


ADANA


ben bir anda kaç tane mesaj atabilirim. atıyorum 1000 kişiye aynı anda mesaj atabilir miyim?

YÖNETİCİ

merhabalar.. tebi 1000 kişiye hatta 100.000 bin kişiye aynı anda mesaj atabilirsiniz.

TANER SEYHAN


10.06.2011-22:02


ADANA


İYİ AKŞAMLAR BANA DAHA ÖNCE GÖNDERMİŞ OLGUM HAZIR MESAJLARI NEREDEN SİLEBİLECEMİ YAZARMISIZ TEŞEKKÜRLER.

YÖNETİCİ

İYİ ÇALIŞMALAR. HAZIR MESAJLARI HAZIR MESAJ BÖLÜMÜNDEN TEK TEK VEYA TOPLU OLARAK SİLEBİLİRİSİNİZ. FAKAT GÖNDERMİŞ OLDUGUNUZ MESAJLAR GENEL OLARAK OPARATÖR RAPOR BÖLÜMÜNDEN ÇEKİLDİGİ İÇİN GÖNDERİLEN MESAJLAR SİLİNMEMEKTEDİR. EGER SİLİNMESİNİ İSTEDİGİNİZ MESAJI MAİL YOLU İLE TARİH SAAT VE MESAJIN İÇERİGİNİ BİLDİRİRSENİZ.İNCELEMEDEN SONRA SİLİNECEKTİR. Saygılar

MUSTAFA ALMAZ


06.06.2011-10:24


ADANA


Para Odemesını Nasıl Yapıyoruz

YÖNETİCİ

İyi çalışmlar. iletişim bölümünde hesap numaralarımız mevcut. Dilerseniz havale çıkabilirsiniz. Adana içi Firmanıza ugrayıp tahsil edebiliyoruz.

Mesaj Gönder
Bilgi: Mesajınız, Site Yöneticimiz tarafından incelenip, cevaplandıktan sonra yayınlanacaktır.

FORUM
cicekSMS - BTK Lisansı

cicekSMS, hizmeti ile birlikte verilen Toplu Mesajlaşma Hizmeti Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu işletmeci (Operatör) Lisanslı Öztek Haberleşme ad ve hesabına ÇÖZÜM ORTAĞIDIR.

Kısayol Bağlantılar
Takip Edin
cicekSMS
cicekSMS
cicekSMS
cicekSMS
0505 678 7980
Copyright 2024 cicekSMS Her Hakkı Saklıdır | Adana